QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航

The man in my love(绝对精品,绝对收藏)!!!!

[B]The man in my love
catches me when I've fallen
And holds me life a baby when I'm hurt
And he's there when I need him

My guardian angle
In the dark I can see him
Here by my side
But he's the one my heart was made for
And that's the way it's always gonna be

Now I understand just why the others
are crazy about the man in my love
My Alan the man in my love

Will shine again,and look on me at last
With cheerful songs to clear my cloudy grief

—————TO  ALAN

译文:     
       给予我爱的男人
                          ------写给ALAN
     给予我爱的男人
     在我跌倒的时把我扶稳
     在我受伤时帮我扶平伤痕
     在我需要的时候总会出现

如同守护天使
     即使漆黑如夜我依然看见
     他的身影陪伴在我身边
     而他是我心之所寄
     物换星移  始终不谕

现在我终于明白
     为何其他人如此着迷
     这个给予我爱的男人
     ALAN我的生命我的爱

最终定会重放光茫
     将我的航程照亮
     用他欢快的歌声驱散
     我悲伤的阴云  

[/B]

高手高高手:)
只要不是假的就好
阿飞到底是男是女啊??
以下是引用豆豆在2003-10-31 12:25:23的发言:
阿飞到底是男是女啊??

这个歌词象女伦迷对阿伦示爱,哈哈~~
哈哈,创造会歌,是个不错的想法
以下是引用豆豆在2003-10-31 12:25:23的发言:
阿飞到底是男是女啊??

百分百男的,男的不可以有爱吗?
我对他的爱已经升华了!!!!!
以下是引用迷痴的心在2003-10-31 16:01:21的发言:
高手高高手:)
只要不是假的就好

假的真不了,真的假不了!!!
这个世界上只有我这个版本!!
以下是引用阿飞在2003-10-31 10:26:32的发言:
[B]The man in my love
catches me when I've fallen
And holds me life a baby when I'm hurt
And he's there when I need him

My guardian angle
In the dark I can see him
Here by my side
But he's the one my heart was made for
And that's the way it's always gonna be

Now I understand just why the others
are crazy about the man in my love
My Alan the man in my love

Will shine again,and look on me at last
With cheerful songs to clear my cloudy grief

—————TO  ALAN

译文:     
        给予我爱的男人
                           ------写给ALAN
      给予我爱的男人
      在我跌倒的时把我扶稳
      在我受伤时帮我扶平伤痕
      在我需要的时候总会出现

如同守护天使
      即使漆黑如夜我依然看见
      他的身影陪伴在我身边
      而他是我心之所寄
      物换星移  始终不谕

现在我终于明白
      为何其他人如此着迷
      这个给予我爱的男人
      ALAN我的生命我的爱

最终定会重放光茫
      将我的航程照亮
      用他欢快的歌声驱散
      我悲伤的阴云  

[/B]

我要,神啊!!!
你还会用英文写啊
一般了,我英文还可以的,
厉害,中英结合,有点ALAN的风格
不如找个人谱个曲儿,做会歌的了。
啊。。。我也百分百啊。。。
以下是引用阿飞在2003-10-31 12:30:25的发言:
[quote]以下是引用豆豆在2003-10-31 12:25:23的发言:
阿飞到底是男是女啊??

百分百男的,男的不可以有爱吗?
我对他的爱已经升华了!!!!!
[/quote]
哈哈,爱的升华,哈哈

厉害 !