QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航

自吟詩2

<p>阿偉無左老婆好鬼慘</p><p>碌嘢擺系床度眼斬斬</p><p>揸車挂住亞妹亂甘谂</p><p>支棍無左老婆唔生猛</p><p>阿偉無左老婆好可憐</p><p>塊面苦過食左舊黃蓮</p><p>個樣好慘衰過余慕蓮</p><p>就快癡線拍住曾華倩<br/></p>

<p>[mp=500,350,1] http://iy.2118.com.cn/music/liuxing/zhangxy/8.Wma [/mp]</p><p>點點雨絲 在我窗邊飄過 悄悄伴我 共淒風輕訴悲歌<br/>計算每日裏有幾多愁懷 心內播 可問過<br/>Ah... 可否再緊抱我熱戀 想共你 再擁抱盡說醉話<br/>夜幕下共聚 深宵雨灑 今天你舍我再別戀<br/>心在打轉 已失去夢裏片段 心仍挂念<br/>Without You Without You 天天挂牽 是那海邊一角<br/>遠遠望見 夜空中飛躍星光 笑我已剩一個 獨坐不經已數夜<br/>心在遠 偷自怨 Ah... 可否再緊抱我熱戀<br/>想共你再擁吻盡說醉話 夜幕下共聚 深宵雨灑<br/>今天你舍我再別戀 他日倘再見 夢境已盡變無緣<br/>肝腸寸斷<br/></p>
亞伯!你個樣似八兩金甘靚仔喎
<p>amy原來係亞婆</p><p>經常捱夜確係忙</p><p>踏入三月更加忙</p><p>希望繼續忙上忙</p><p>年尾分紅唔會忘</p><p></p><p>&nbsp;</p>

<p>忙還忙唔好學人發錢寒<br/>得閑同老公一齊行山洞<br/>分紅醒比阿偉尼個淫蟲<br/>費事比距臨老入埋花叢</p>
<strong><em><font color="#ff00cc" size="7">哈哈,樓主想老婆想得好可憐的哇~~~</font></em></strong>
<div class="quote"><b>以下是引用<i>邾傾蓉</i>在2006-3-1 20:24:37的发言:</b><br/><strong><em><font color="#ff00cc" size="7">哈哈,樓主想老婆想得好可憐的哇~~~</font></em></strong></div><p></p>阿朱SIR,你又知道我想老婆想得可怜??行行好,既然看得明白,帮我主贴的诗翻译一下成国语,好吗?
<p>涼生老婆似神婆</p><p>日哦夜哦似喃嚤</p><p>原來她叫做常娥</p><p>每天起身不停哦</p><p>難怪偉哥頭暈暈</p><p>設法將她打暈</p><p></p><p>&nbsp;</p><p>&nbsp;</p>

愛米老公似個鍾<br/>不停甘轉唔輕松<br/>長夜茫茫吹著風<br/>晨早起身便不通<br/>痛苦找不著西東<br/>腦挂住老婆大胸<br/>谷氣快變孫悟空
有時間先對付你BYE!