QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航
楼主: 凉茶伟

[青山複黑王]---- 風雨夜歸人-----

<p>全眼镜今晚猛擦眼镜蛇</p>

<p>挑!有本事就放馬過來啦</p><p>哇哈哈...........又來咯</p><p>偉哥仔呀偉哥仔咪死充係隻大頭鬼</p><p>被亞米一早發現你原來係隻死窮鬼</p><p>咪以為著套老西就係好斯文好靚仔</p><p>查實通屋擺滿好多袋袋鹹書及四仔</p><p>&nbsp;</p>
<p>今晚眼镜立立靓</p>

<p>系時候贊下自己....</p><p>偉哥身世好坎坷<br/>屋企得四仔至多<br/>聲靓唱到D 好歌<br/>打親麻雀實自摸<br/>甘岩撞正人造波<br/>整到好似小山坡<br/>烏龍淤事一籮籮<br/>搞到偉哥笑呵呵</p>
<p>誰怕你隻豬頭偉</p><p>睇野啦細路</p><p>amy性格直板板</p><p>有人喜歡有人憎</p><p>天生一對巨波波</p><p>經常被笑打假波</p><p>涼生口臭兼口多</p><p>一於搵人開你拖</p><p></p><p>&nbsp;</p>
開拖就開拖放馬過來咪甘囉嗦<br/>司機同業會班虧佬實在小兒科<br/>邊夠我涼茶偉手下 D馬仔甘多<br/>三幾下砌低班蛋散落街食火窩<br/>靓妹你唔好甘串因住自己對波<br/>否則當正你迪娜甘樣猛甘自摸
<p>拖就開硬你咯</p><p>除非叫聲amy姐啦!我就考慮放過你啦</p><p>小蛇偉膽生毛</p><p>未發育想曳曳</p><p>遇靚女眼甘甘</p><p>見亞婆抽晒筋</p><p>個靚女好貪心</p><p>問小蛇疊水嗎</p><p>誰不知無現金</p><p>面檬檬食檸檬</p><p>返屋企食自己</p><p>&nbsp;</p>
amy姐我認輸嘎唔夠妳精靈,我係人頭腦,而家斟杯比妳潤下喉嘎!
<div class="quote"><b>以下是引用<i>凉茶伟</i>在2006-2-25 20:25:53的发言:</b><br/>amy姐我認輸嘎唔夠妳精靈,我係人頭腦,而家斟杯比妳潤下喉嘎!</div><p>挑!慳d啦!斟杯茶就想本小姐放過你?哈哈.......簡直係天大既笑話細路睇車呀有排你嘆</p><p>[MP=480,100,true]http://221.204.254.30:6677//Music1/0/1/14025/16731/16943/16957.wma[/MP]</p><p>&lt;藍雨&gt;</p><p>&nbsp;</p>

我AMY,今年六十二<br/>KEEP住對波無甘易<br/>對假嘢漏氣一時時<br/>每晚訓覺果個時候<br/>經常比偉哥當枕頭<br/>一個人貓系廁所後<br/>蓋住張被就當豬窦<br/>訓醒覺仲要食豬潲<br/>比偉哥打到眼水流<br/>

<p>我電蛇偉</p><p>今年十八歲</p><p>願意參加遊擊隊 </p><p>不幸深處中地雷</p><p>炸到條蛇卜卜脆</p><p>哈哈..........笑到自己碌落地<br/><br/></p>
我AMY,入錯行<br/>學人開山掘金礦<br/>偉哥仔,發緊夢<br/>甘0岩跌落我個洞<br/>急CALL白車齊出動<br/>洞口D草黑黑叢叢<br/>割草儀式好隆重<br/>尼鋪我變白切雞去食蟲
<p>喂!!!明益街坊</p><p>大家過來睇下究竟搞乜東東<br/></p><p>原來AMY當正自己莎朗斯東</p><p>今日系度系甘呵氣show個胸</p><p>圍觀D阿伯見到排隊沖啊沖</p><p>一個二個猛甘爭住落我個鍾</p><p>一路睇一路猛緊食住豬肉松</p><p>鬼死甘嘈好似蜜蜂嗡嗡嗡</p><p>講定價錢三文裝我小山峰</p><p>五文現場生食芥辣同大蔥</p><p>十文狂扭假波表演失心瘋</p><p>尼鋪幾大搏殺搵埋買時裝</p>

<p>有件尷尬事竟然發生在我身上請amy姐妳唔好笑我</p><p></p><p>我涼茶偉上出斬木材</p><p>遇著黃蜂針袋袋</p><p>越針越大袋</p><p>好似個麻包袋</p><p>&nbsp;</p>
<div class="quote"><b>以下是引用<i>凉茶伟</i>在2006-2-26 22:14:24的发言:</b><br/><p>有件尷尬事竟然發生在我身上請amy姐妳唔好笑我</p><p></p><p>我涼茶偉上出斬木材</p><p>遇著黃蜂針袋袋</p><p>越針越大袋</p><p>好似個麻包袋</p><p>&nbsp;</p></div><p>哈哈..........我點會笑你呢?甘大個袋送比媽咪載米啦她一定贊你乖</p><p>sorry啊!忍唔住要大笑添[em01]</p>