QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航
楼主: amy愛alan

[小城大事]熱烈祝賀涼茶偉速配成功

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>凉茶伟</I>在2006-1-26 0:54:53的发言:</B><br><br>
<>請問你哪一間報社的?!!!!!!爲什麽這麽八卦?!!!</P></DIV>
<>我....我.......我系青山報社既,涼先生系唔系介意隱私爆光?我這樣來採訪你你不會生氣吧? <br><br></P>

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>amy愛alan</I>在2006-1-26 1:01:48的发言:</B><BR><BR>
<>我....我.......我系青山報社既,涼先生系唔系介意隱私爆光?我這樣來採訪你你不會生氣吧? <BR><BR></P><BR></DIV>
<>
<>呵呵,我怎麽會生氣呢?還很高興呢.大家這麽熟,是不是不把我當朋友先.
<>無任歡迎啊,就算你們不來采訪我,我都會主動去找你們的.
<>如果不這樣做,又怎麽會有見報率呢?
<>我初步的計劃,是請人作首歌,由我家中的寵物豬主唱,唱到全世界都知,你說好嗎?</P>
哈哈~~恭喜凉兄了, 产下小仔别忘了送大家吃啊~~!
<>烤乳猪,我最钟意拉。</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>状元</I>在2006-1-26 12:36:45的发言:</B><BR>哈哈~~恭喜凉兄了, 产下小仔别忘了送大家吃啊~~!</DIV>
<>謝謝,還是謝謝,希望每一隻寵物豬都找到自己理想中那隻又有錢又有事業又英俊的豬.</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>爱人女神</I>在2006-1-26 14:25:34的发言:</B><BR>
<>烤乳猪,我最钟意拉。</P><BR></DIV>
<>想吃乳豬,就要有勇氣點,害怕上火熱氣,就會錯過乳豬.<BR></P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>爱人女神</I>在2006-1-26 14:25:34的发言:</B><BR>
<>烤乳猪,我最钟意拉。</P><BR></DIV>
<>神!我想每個男人都喜歡吃烤乳豬啦!嫩口肉香甜,好爽好爽</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>amy愛alan</I>在2006-1-26 14:55:36的发言:</B><BR><BR>
<>神!我想每個男人都喜歡吃烤乳豬啦!嫩口肉香甜,好爽好爽</P></DIV>
<>尤其燒豬鼻,蔔蔔脆肉多骨嫩兼皮厚,個鼻哥窿宁舍大,講嘢口氣大過天,D氣唔系響口度噴出來系由豬鼻度噴出來既,加埋D瓦沙比.噴D鹵距鹵味既鹵水,正!</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>陆野祥</I>在2006-1-26 19:06:14的发言:</B><BR><BR>
<>尤其燒豬鼻,蔔蔔脆肉多骨嫩兼皮厚,個鼻哥窿宁舍大,講嘢口氣大過天,D氣唔系響口度噴出來系由豬鼻度噴出來既,加埋D瓦沙比.噴D鹵距鹵味既鹵水,正!</P></DIV>
<>其實豬頭肉同豬耳都幾好食不過而家唔敢食。</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>凉茶伟</I>在2006-1-26 1:09:59的发言:</B><BR><BR>
<><BR>
<>呵呵,我怎麽會生氣呢?還很高興呢.大家這麽熟,是不是不把我當朋友先.<BR>
<>無任歡迎啊,就算你們不來采訪我,我都會主動去找你們的.<BR>
<>如果不這樣做,又怎麽會有見報率呢?<BR>
<>我初步的計劃,是請人作首歌,由我家中的寵物豬主唱,唱到全世界都知,你說好嗎?</P></DIV>
<>我......我.......我又多口問句,你的寵物豬........一胎生左幾...........多隻?幾男.....幾女?
<>恭喜!恭喜!</P>
<>涼sir!d豬仔改左名未?</P>
<>哈哈.....真替涼sir你開心咯!</P>
<>可否送一對小豬給我嗎?</P>
點解涼兄會甘高調?
<>我....我......我都係唔再訪問涼sir你咯,去睡覺啦!</P>
<>小朋友早抖啦</P>
凉兄,可否再配一对?