QQ登录

只需一步,快速开始

譚詠麟“你知我知”国际网络歌迷俱乐部

快捷导航

[青山複黑王] 二人迷失世界

<br>
<DIV class=listtitle>
<TABLE>

<TR>
<TD>
<>共用一張台各自各在晚餐<br>斷續拉扯半段漫談<br>共用的書房放著兩份稅單<br>獨立帳項毫無相關<br>當你安寢閉著眼(蒙著被單)<br>我卻有翻書報習慣(挑燈至夜闌)<br>偶爾找一個夜晚(竟然像上班)<br>按照格式地纏綿一番</P>
<>情人我不要獨處(這感覺你也知)<br>你隻想嚎哭中個伴兒<br>抱歉愛不夠熱熾(沒法子)<br>卻不知還可以怎麽相處</P>
<>沒什麽不好卻沒理由說好<br>勉強草草都可終老<br>不算沒缺憾我亦努力探討<br>但沒有裂縫能修補<br>指控都需要被告(庭上對簿)<br>你對我都不算是糟(怎麽起訴)<br>與你天荒與地老(沈悶也好)<br>也較老死亦無人知好<br>當然不可以永久初戀<br>會冷卻本是自然<br>偏偏不敢去隨便了斷<br>愛慣了再不自願<br>也要試試將就著一點<br>情人甜蜜再共處<br>看影畫和真身一點不似<br>同床卻喜愛獨處(沒法子)<br>即使明知也是不得已<br></P></TD></TR></TABLE></DIV>[MP=480,100,true]http://www.gzdpy.com/grasshopper/39/39_4.wma [/MP]

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>麟の守护天使</I>在2006-1-29 18:24:29的发言:</B><BR></DIV>
<p>
<>[em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07]</P>
<>[em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07]</P>
<>[em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07]</P>
<>......</P>
<>me too</P>
看不到
没什么好看的
听就行了
叔叔舊病復發?青山涼茶偉個名好能啱你咯!

呵呵........
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>amy愛alan</I>在2006-1-21 0:19:53的发言:</B><BR>叔叔舊病復發?青山涼茶偉個名好能啱你咯!<BR></DIV>
<>
<>甘都要多得帮我起尼个名果个阿婶.系都系果个阿婶波比脑大,先会谂到"凉茶伟"尼个名,不过话时话,尼个名一用就用左两年,用得都几舒畅,连我原来姓老几乎都唔记得左添,计划未来一直将尼个名用落去又点睇</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>凉茶伟</I>在2006-1-21 19:23:17的发言:</B><BR><BR>
<><BR>
<>甘都要多得帮我起尼个名果个阿婶.系都系果个阿婶波比脑大,先会谂到"凉茶伟"尼个名,不过话时话,尼个名一用就用左两年,用得都几舒畅,连我原来姓老几乎都唔记得左添,计划未来一直将尼个名用落去又点睇</P></DIV>
<>呵呵.....係咩?果個阿婶識幫人起名甘勁?不過聽講佢起既名好掂好貼切下,盡管阿婶無文化盲字都唔識多個!但捧場客都好多下,好似豬頭偉甘人家講佢又窮又無錢,當我幫佢改左個名叫做豬頭偉之後,家陣發個豬頭咯!所以做人千萬唔好睇唔起人啊!至於涼茶偉個名,開頭係好苦下但涼茶飲落既味道係先苦後甘甜,所以你一直用尼個名係啱既</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>amy愛alan</I>在2006-1-21 20:03:25的发言:</B><BR><BR>
<>呵呵.....係咩?果個阿婶識幫人起名甘勁?不過聽講佢起既名好掂好貼切下,盡管阿婶無文化盲字都唔識多個!但捧場客都好多下,好似豬頭偉甘人家講佢又窮又無錢,當我幫佢改左個名叫做豬頭偉之後,家陣發個豬頭咯!所以做人千萬唔好睇唔起人啊!至於涼茶偉個名,開頭係好苦下但涼茶飲落既味道係先苦後甘甜,所以你一直用尼個名係啱既</P></DIV>

<>讲开果个阿婶,伦伦尽尽无一日唔摆乌龙仲自称高手,更加钟意成日拿距对3.8F微波出来周街晒,无错系无文化,仲成日打错字,但对住尼个阿婶起码我会觉得好自然亦都好放心,唔使担心有一日当我身无分文果阵比距一脚伸落越南做苦力.</P>
<>阿猪头伟我都识得距,条友而家身光颈靓发过阿周润发,个头肥到似只猪头甘,听讲系果个阿婶将自己平时训既猪笼送比距先搞到"猪笼入水"WO~~~</P>
<>至于阿凉茶伟,尼铺唔荒唔凉茶啦,人又老钱又无,得棚假牙成日吸住对38F营养波过日咋.</P>
<><BR> </P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>凉茶伟</I>在2006-1-23 0:11:56的发言:</B><br><br><br>
<>讲开果个阿婶,伦伦尽尽无一日唔摆乌龙仲自称高手,更加钟意成日拿距对3.8F微波出来周街晒,无错系无文化,仲成日打错字,但对住尼个阿婶起码我会觉得好自然亦都好放心,唔使担心有一日当我身无分文果阵比距一脚伸落越南做苦力.</P>
<>阿猪头伟我都识得距,条友而家身光颈靓发过阿周润发,个头肥到似只猪头甘,听讲系果个阿婶将自己平时训既猪笼送比距先搞到"猪笼入水"WO~~~</P>
<>至于阿凉茶伟,尼铺唔荒唔凉茶啦,人又老钱又无,得棚假牙成日吸住对38F营养波过日咋.</P>
<><br></P></DIV>
<>呵呵.....果個阿婶點會甘殘忍伸腳你去做苦力最多逼你去做鴨</P>
<>呵呵...家陣發左達甘有無得私人醒先?</P>
<>呵呵....涼SIR真可憐咯!家陣連38F都無得比你睇阿婶整細左啦!小童SIZE啊!係咪好失望呢?</P>

<DIV class=quote><B>以下是引用<I>amy愛alan</I>在2006-1-24 0:44:59的发言:</B><BR><BR>
<>呵呵.....果個阿婶點會甘殘忍伸腳你去做苦力最多逼你去做鴨</P>
<>呵呵....涼SIR真可憐咯!家陣連38F都無得比你睇阿婶整細左啦!小童SIZE啊!係咪好失望呢?</P><BR></DIV>
<>
<>我最钟意小童SIZE啊!!!</P>

<>喜欢一马平川的感觉</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>爱人女神</I>在2006-1-24 17:24:04的发言:</B><BR><BR>
<>
<>我最钟意小童SIZE啊!!!</P>
<>喜欢一马平川的感觉</P></DIV>
<>女神!果然追得上潮流不過2006年中又流行大碼SIZE咯到時又要去整啊</P>
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>amy愛alan</I>在2006-1-24 0:44:59的发言:</B><BR><BR>
<>呵呵....涼SIR真可憐咯!家陣連38F都無得比你睇阿婶整細左啦!小童SIZE啊!係咪好失望呢?</P><BR></DIV>
<>
<>
<>讲开而家D小童真系宁舍钟意作大既,明明年纪细细成个蚊型飞机场,但就硬系要系上面起两座火箭,仲话系有成38F甘夸.....查实咪得两个雪糕筒甘番上下?</P>